У Києвi провели рейд серед повiй

Вторник, сентября 29, 2015 8:49

Працівники управління боротьби з торгівлею людьми столичної міліції доставили до територіальних органів більш як 30 жінок.
– Оперативники відпрацювали кілька місць, де зазвичай збираються «трудівниці» секс-індустрії: Броварський проспект, проспект Перемоги та Велика Кільцева дорога. Жінок, які займалися проституцією, тобто за грошову винагороду надавали клієнтам сексуальні послуги, доставили до міліції. Відносно представниць найдавнішої професії складено протоколи за статтею 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення, щодо 9-ти осіб – із ознаками повторності, – розповів начальник управління боротьби з торгівлею людьми ГУМВС України в місті Києві Артем Кушнов.
Зазначимо, що такі рейди правоохоронці проводять постійно, адже особи, які продають своє тіло охочим до «полунички» клієнтам, нерідко є поширювачами венеричних та інших небезпечних хвороб. Разом із тим вони є сприятливим середовищем для кримінальної злочинності, яка їх не тільки експлуатує, а й вчиняє відносно них тяжкі правопорушення.

джерело: “iнформацiйний простiр






Нет комментариев

Оставить комментарий или два