Свiтлана Лобода розповiла про своє особисте життя

Четверг, ноября 27, 2014 11:58

Відома українська співачка Світлана Лобода стала обличчям нової обкладинки журналу “VIVA!”. В інтерв’ю виданню зірка розповіла про своє особисте життя, а також про те, чому вона розлучилася з чоловіком.
Як відомо, співачка протягом багатьох років намагалася не афішувати своє особисте життя. Тепер же Лобода вирішила розповісти секрети розриву зі своїм цивільним чоловіком Андрієм Царем.
Зірка також розповіла про те, як зустрілася зі своїм вже колишнім чоловіком, і про їх сімейне життя. Також співачка відкрила секрет, чому виходила на сцену на дев’ятому місяці вагітності та через два тижні після пологів повернулася до роботи.
Світлана Лобода поділилася і тим, які фінансові складнощі були в її родині. Крім цього зірка відкрила таємницю, чому ж так і не погодилася офіційно реєструвати шлюб.
Українська співачка також порівняла свої попередні романи. Слід зазначити, що раніше вона приховувала цю інформацію від громадськості.
Зірка зізналася, що на сьогоднішній день її хвилює тільки виховання своєї маленької дочки Єви і робота.
Нагадаємо, нещодавно Лобода випустила нову пісню під назвою “Не потрібна”. Тепер співачка працює над створенням кліпу на цю композицію.

джерело: “ВiстiPro






Нет комментариев

Метки: ,

Оставить комментарий или два