У Києві з’явився ресторан для собачок

Суббота, июня 22, 2013 9:13

В Києві ресторани почали запрошувати на обід собачок, які прийшли зі своїми господарями. Такий крок власники закладів називають “дружнім”, “культурним” і запозиченим у розвинених країнах, повідомляє TCH.ua
Щоправда, на відміну від європейського досвіду, де собакам із господарями вхід вільний завжди, київська гостинність діє вибірково і за принципом “фейс-контролю”.
Повар-ресторатор Діма Борисов першим у Києві заявив, що разом з господарями щиро запрошує до своїх закладів і їхніх собак. Будь-якого розміру.
“Якщо людина приходить з твариною, то ми не просто дозволимо їй зайти, але ще й нагодуємо”, – каже ресторатор.
Ті, хто не любить собак, змінами невдоволені. Галасливих псів разом із господарями просять пересісти надвір. Але в ресторанах визнають, що частіше виводять людей.
“Культурних людей з культурними тваринами пускаємо в заклад”, – кажуть ресторатори.
У більшості ресторанів Києва собака має пройти фейс-контроль. І скласти іспит із поведінки – щонайменше, не кинутися на тутешнього кота.
Власники тварин уже склали перелік гостинних закладів, де з чотирилапими можна не лише вечеряти, але й влаштувати свято.
Для таких звірів у Києві відчинені двері майже усіх ресторанів. Не чекають їх лише у великих супермаркетах і в таксі, де діє доплата навіть за хом’яка.
Дружніх проявів ресторанів санстанція поки що не обмежує. Головне, щоб усі санітарні норми були виконані.

джерело: “vidgolos.com”






Нет комментариев

Метки:

Оставить комментарий или два