В елітному клубі Києва торгували наркотиками

Среда, октября 24, 2012 9:50

Один із найелітніших нічних клубів столиці погорів на торгівлі наркотиками. Правоохоронці навідалися туди вночі і вилучили купу важкого дурману.
В елітному клубі – елітні наркотики. Кокаїн, героїн чи екстазі можна було придбати безперешкодно у самісінькому серці столиці – на Хрещатику.
Цей нічний заклад входить у десяток елітних клубів Києва. Має погану славу через криміногенну обстановку і вже давно на особливому рахунку у правоохоронців. Цього разу там шукали наркотики. О третій ночі переважна більшість відвідувачів уже “під кайфом”.
Із кишень та сумочок один за одним виймали пакетики наркотичної суміші. Загалом, дурман знайшли у двадцяти чотирьох осіб. Однак усі вони заявили, що це бачать уперше.
І лише один хлопець зізнався, у кого купив і що було потому. “Ну, ефект, як він пояснив, – підвищення роботи всіх чуттів і, природно, вироблення адреналіну і енергія”, – зізнався молодик.
Чоловік, на якого вказали, що нібито він збував тут наркотики – іноземець. Свою причетність до продажу дурману він заперечує.
“Я турист, я прийшов сюди, щоб розважитися. Я не продаю наркотики і не вживаю їх”, – запевняв затриманий.
Зараз слідство з’ясовує справжні канали надходження наркотиків до клубу. Усі затримані дають пояснення.
“Затримані відвідувачі стверджують, що наркотики купували саме в цьому клубі. На даний момент проходить дослідча перевірка”, – повідомив керівник УБНОН у Києві.
Правоохоронці також підраховують кількість вилученого. І вирішують питання про порушення кримінальної справи. За торгівлю наркотиками законодавство передбачає покарання до 10-ти років за ґратами.

джерело: “tsn.ua”






Нет комментариев

Оставить комментарий или два