На Великій Кільцевій мотоциклiст збив двох дiвчат

Среда, сентября 5, 2012 8:14

Близько десятої години вечора на Великій Кільцевій біля зупинки Теремки в ДТП потрапили мотоцикліст і двоє пішоходів.
На момент нашого приїзду двох учасників ДТП – мотоцикліста та одну з потерпілих, вже повезли до лікарні. Друга дівчина, яка перетинала дорогу, загинула на місці. Безпосереднього свідка – жінки, на очах якої все сталося, на місці пригоди не було. Присутні лише переповіли нам те, що чули.
Отже дві дівчини переходили широку трасу переходом. Світлофор в цей момент не працював, та машини пригальмували, надавши їм дорогу. Мотоцикліст їхав у центральній смузі, однак побачивши зупинку передньої машини, пішов у третю.
Що сталося далі остаточно невідомо. Нібито невідомий позашляховик чи то зачепив мотоцикл, чи то перекрив йому шлях. Одним словом байкер впав, машина поїхала далі не спинившись, а на землі окрім байкера опинилися і двоє дівчат-пішоходів.
Повторимося, це лише попередня версія трагедії.
Хто саме збив пішоходів – автомобіль чи байк в момент падіння і чи було взагалі зіткнення мотоцикла з автомобілем, стане відомо після спеціальної експертизи. Окрім того, з’ясувати подробиці драми допоможуть і двоє госпіталізованих. Звісно після того, як лікарі їх поставлять на ноги.
Офіційного підтвердження від столичної ДАІ про участь у ДТП того самого джипа поки немає.

джерело: “magnolia-tv.com”






Нет комментариев

Оставить комментарий или два