У “Київi” пройде фестиваль французького кіно

Суббота, января 21, 2012 8:21

Культурний Центр «Кінотеатр «Київ», компанія «Артхаус Трафік» та «Citroën» представляють щорічну панораму найкращих французьких кінопрем’єр року – фестиваль «Вечори французького кіно». П’ять найяскравіших фільмів Франції 2011р., які отримали визнання критиків та глядачів на фестивалях та в кінотеатрах у всьому світі, будуть продемонстровані у к-рі «Київ». Фестиваль відкриє справжня французька комедія «Мій найстрашніший кошмар» з дівою французького кіно Ізабелль Юппер та бельгійським коміком Бенуа Пульвордом.

Тільки в кінотеатрі «Київ» відбудеться спеціальний показ «німого фільму 21 сторіччя» – картини «Артист» Мішеля Хазанавічуса, котрий отримав 3 премії «Золотий Глобус» та приз за кращу акторську роль Канського кінофестивалю.

Також у програмі чуттєва історія про маленьку дівчинку, якій було легше вдавати із себе хлопця – фільм «Дівчисько», який отримав Гран-прі 2-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

Мелодрама «17 дівчат» – заснований на реальних подіях, фільм про свідому масову вагітність групи старшокласниць провінційного містечка.

Фантастична драма «Далеко по сусідству» – про подорож у часі та пошуки щастя, екранізація культового коміксу Хіро Танігучі.

Усі фільми будуть демонструватись французькою мовою з укр. суб.
Фільм «Далеко по сусідству» буде демонструватись російською мовою з укр. суб.
У січні 2012 р. Фестиваль «Вечори французького кіно» пройде вже сьомий раз поспіль!

джерело: “globalinfo.ua”






Нет комментариев

Оставить комментарий или два