Програма святкування Нового Року у Києвi

Четверг, декабря 31, 2015 9:17

Киянам та гостям столиці Новий рік можна буде зустріти відразу на п’яти площах – Софійській, Михайлівській, Поштовій, Троїцькій, Контрактовій, а також на Співочому полі.
Про це повідомляє прес-служба КМДА.
«На гостей чекають концерти, вистави, танці, пісні, подарунки, різноманітні конкурси, сюрпризи, розваги, веселощі та інше», – йдеться у повідомленні.
Софійська та Михайлівська площі.
З 21:00-02:00 на головній сцені Софійської площі відбудеться святкова концертна програма «Новий рік між двома дзвіницями». Виступлять симфонічний оркестр «Київ Класік» та академічні солісти, а також учасники телевізійних талант-шоу. Також передбачається флешмоб «Ланцюг щастя між двома дзвіницями»,
Троїцька площа (навпроти НСК «Олімпійський»).
З 23.55-03.00 зустріч Нового року (флешмоб із глядачами). На гостей свята чекає новорічна концертна програма.
Поштова площа.
З 22:30-03:00 на Поштовій площі пройде зустріч Нового року з львівською групою Joryi Kloc. Організатори обіцяють веселі конкурси, призи, флешмоби, дискотеку і смачну їжу. Рівно опівночі відвідувачі концерту зможуть відпустити в повітря повітряні кульки з бажаннями.
Співоче поле.
З 22:00-03:00 відбудеться святковий концерт, конкурси та ігри для дітей. Пригощати відвідувачів будуть смакотою української та французької кухні.
Контрактова площа.
З 23:00-05:00 гуляння у новорічну ніч на Контрактовій площі. Різдвяний ярмарок та театралізовані дійства з залученням джазових музикантів.
Водночас Новий рік зустрічатимуть у: парку «Київська Русь», парку Тараса Шевченко, у Національному комплексі «Експоцентр України» (ВДНГ).
Парк «Київська Русь».
З 19:00-03:00 у парку відбудеться шоу-концерт двійників, на якому виступлять Boney M, АВВА та інші. На гостей чекає святкова шоу-програма з подарунками та пригощаннями, безкоштовним катанням на конях, солодкими подарунками для дітей, нічним вогняним шоу та феєрверком.
Парк Тараса Шевченка.
З 22:00-03:00 у парку Тараса Шевченка затишне святкування сімейного Нового року з музичним супроводом. Для гостей підготували безліч квестів з призами та подарунками.
Національний комплекс «Експоцентр України» (ВДНГ).
З 22:00-03:00 відбудеться концерт «Зоряний Новий рік», в якому візьмуть участь «ТНМК», «Антитіла», учасниця «Х-Фактора» Наталія Папазоглу і багато інших.
Нагадаємо в новорічну ніч наземний міський транспорт Києва працюватиме до 4 години ранку, фунікулер – цілодобово, роботу метрополітену продовжено на три години.

джерело: “Укрiнформ






Нет комментариев

Оставить комментарий или два