На ДВРЗ з’явиться сучасний стадiон з дахом

Понедельник, ноября 23, 2015 19:06

Через тиждень на найбільшому стадіоні Дніпровського району «Дніпровець», що на Алма-Атинській, 60 на трибунах оновлять 600 місць та зроблять накриття.
Зараз відбувається демонтаж застарілих лав та встановлення конструкції для накриття. Як розповіли в громадській приймальні депутата Київської міської ради Павла Тесленка, роботи проводяться за рахунок міського бюджету згідно розпорядження КМДА № 352 від 10.04.2015. Виконавцем робіт виступає ООО «Спорт Світ» . В рамках оновлення буде встановлено 600 жовто-блакитних пластикових сидінь. Згідно зазначеного розпорядження оновлення трибун коштуватиме 430 тисяч гривень.
На стадіоні «Дніпровець» проводяться ігри Кубку імені Володимира Мунтяна, відомого українського футболіста, володаря Кубка Кубків УЄФА та Суперкубка УЄФА. Також тут багато років грають в американський футбол. Ігри в рамках Кубку України та Чемпіонату України з американського футболу останні роки проводились за сприяння депутата Київради Павла Тесленка, який давно опікується цим стадіоном, завозив землю, оновлював трав’яне покриття та неодноразово клопотав перед КМДА про модернізацію трибун та бігової доріжки.

джерело: “Днiпровець






Нет комментариев

Оставить комментарий или два