Програма святкуваня Дня молодi в Києві

Понедельник, июня 22, 2015 17:32

Цього року святкування Дня молоді в Києві відбудеться на головній вулиці столиці напроти будівлі Київської міської державної адміністрації під гаслом «Молодь України за здоровий спосіб життя».
Так, 27 червня біля КМДА презентують акцію «Молодіжна столиця», у рамках якої облаштують спортивне містечко. У ньому працюватимуть майданчики з екстремальних видів спорту, де гості свята зможуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах і змаганнях з паркуру, велотріалу, роллер-спорту, брейк-денсу, американського футболу. Для наймолодших гостей буде відкрито дитячий спортивний майданчик.
Також на День молоді відбудеться фестиваль графіті «Єдина Україна», де п’ять команд молодих художників з України малюватимуть картину на 6-ти щитах на патріотичну тему «Єдина Україна», а дівчата змагатимуться в конкурсі краси, кмітливості й таланту «Студміс Києва».
У рамках свята пройде міжнародна соціальна акція «Червона стрічка», під час якої молоді колективи з країн Європи виступатимуть та пропагуватимуть серед молоді здоровий спосіб життя та запобігання ВІЛ-інфекції. До речі кожен охочий матиме змогу пройти тестування на ВІЛ або визначити свою групу крові.
Крім того, під час святкування активісти понад 20 молодіжних та дитячих громадських організацій презентують свою діяльність в напрямку патріотичного виховання та здорового способу життя для молоді та гостей свята.
О 17:00 розпочнеться урочиста офіційна частина святкування Дня молоді. Також відбудеться нагородження переможців конкурсів та активістів громадського руху за їхню роботу з молодим поколінням.
Завершиться день святковим концертом.

джерело: “Хрещатик






Нет комментариев

Оставить комментарий или два